Overlast

In geval van overlast wordt u aangeraden hier altijd melding van te maken. Naarmate men meer klachten ontvangt zal men immers eerder geneigd zijn het probleem te verhelpen.

Dit kan op de volgende manieren:

• Wijkagent: bij ernstige overlast in de wijk, bijvoorbeeld criminaliteit, kunt u de wijkagent Noordelijke IJ-oevers bellen of mailen: Richard Hoogenboom, tel 06-53346937, richard.hoogenboom@politie.nl
  • Buurtpreventie Whatsappgroep voor Overhoeksbewoners; om de buurt veilig te houden en melding te doen van onveilige situaties. Mensen die op Overhoeks wonen kunnen zich aanmelden door een email te sturen aan overhoeksbuurtpreventie@gmail.com onder vermelding van:
    • Voornaam + Naam
    • Adres
    • Mobiel nummer
  • bij overmatige vervuiling kunt u contact opnemen met de gemeente. Dit kan via dit klachtenformulier.
  • U kunt via de app Buiten Beter melding doen van bijvoorbeeld vervuiling in het Oeverpark of naast de afvalcontainers.
  • Eens per jaar in de zomer vindt het festival Pluk de Nacht plaats. Mocht u tijdens dit evenement ernstige overlast ondervinden dan kunt u bellen met de contactpersoon (of op voicemail bericht achterlaten): 06-37227031. Of u kunt bellen met het klachtennummer van de gemeente: 020-4214567
  • Geluidsoverlast of andere overlast van horeca of bedrijven? Bel de gemeente: 14 020 of meld het via dit klachtenformulier.
  • Eventuele klachten die te maken hebben met het Clink hostel kunt u melden bij Lettie Cervara Romero, Clink Noord general manager, lettie@clinknoord.nl.
  • Fietswrakken: Klaar met je fiets. Heb je een fietswrak of gewoon een fiets die je niet meer gebruikt en wilt inleveren? Bel 14 020 en laat je fiets gratis ophalen door de gemeente. Zo raak je je fiets kwijt en komt er een plek vrij in het rek.
  • Ben je bewoner van Overhoeks en wil je onderling met je medebewoners communiceren over zaken in de wijk: meld je dan aan voor de besloten Facebookgroep van de wijkvereniging Overhoeks.

Kent u nog andere handige contactpersonen of telefoonnummers? Meld dit dan via bestuur@wijkverenigingoverhoeks.nl. Dan kunnen we deze informatie bijwerken, zodat iedereen er gebruik van kan maken.

Nieuwjaarsborrel Wijkvereniging Overhoeks

Kom naar onze nieuwjaarsborrel op zaterdag 4 januari van 16.00-18.00 in ClinckNoord Badhuiskade 3