Nieuwsbrieven


Nieuws onderhoud tuinen

Posted on november 15th, by Wijkvereniging Overhoeks in Nieuws, Nieuwsbrieven. No Comments

In de VBO-nieuwsbrief van november stonden weer interessante wetenswaardigheden, dit keer over de start van de revisie van onze binnentuinen, de inrichting van de Spadinalaan en het onderhoud in de wijk.

Start revisie binnentuinen

Op maandag 16 november a.s. start de firma Donker Groen met de uitvoering van het revisieplan voor de tuinen van Overhoeks: het opnieuw inrichten van de Gele tuin (Europa/Prinsendam), Witte tuin (Zeearend/ W. Barendsz/7 Provinciën) en overige borders van Overhoeks. De Paarse tuin en de borders rond de Halve Maen zijn nog niet in beheer van de VBO. De Gemeente is verantwoordelijk voor het onderhoud van de Oranje tuin (Speeltuin) en de grasborders langs de straten. Doel van het revisieplan is om alle tuinen en borders weer volledig en gelijkmatig begroeid te krijgen met tevens een langere en uitbundiger bloeiperiode dan nu het geval is.

2.500 nieuwe planten … Read More »


Actueel

Lenteborrel & afscheid van (mede)oprichter wijkvereniging Marcel Oomen

Zondag 22 april is er in het Atrium van ClinkNOORD, voor alle bewoners (jong en oud) van Overhoeks, een gezellige borrel. Een goede gelegenheid...

Uitnodiging 6e Algemene ledenvergadering

Het bestuur van Wijkvereniging Overhoeks nodigt de leden uit tot het bijwonen van de zesde jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op zondag 22 april a.s.

Zondag 28 januari Nieuwjaarsborrel

Beste bewoners van Overhoeks

Op zondag 28 januari, 15:00 – 17:00, organiseert de Wijkvereniging Overhoeks haar nieuwjaarsborrel in de Tolhuistuin in de ruimte aan de...