Wijkborrel


Lenteborrel & afscheid van (mede)oprichter wijkvereniging Marcel Oomen

Zondag 22 april is er in het Atrium van ClinkNOORD, voor alle bewoners (jong en oud) van Overhoeks, een gezellige borrel. Een goede gelegenheid om weer eens bij te... Read More »


Beste bewoners van Overhoeks

Op zondag 28 januari, 15:00 – 17:00, organiseert de Wijkvereniging Overhoeks haar nieuwjaarsborrel in de Tolhuistuin in de ruimte aan de achterzijde van de bar in... Read More »


Update Wijkvereniging Lente 2016

Oproep Algemene Ledenvergadering

Op woensdag 13 april vindt de vierde Algemene Ledenvergadering van de wijkvereniging plaats in Lyceum Hyperion. De zaal is open om 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur.... Read More »


Save the dates en tip

Graag informeert het bestuur van de wijkvereniging u over de datum van de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering van Wijkvereniging Overhoeks. Die zal plaatsvinden op woensdag 13 april, van 19.30-21.00... Read More »


Wijkborrel aan het IJ

Tijd voor een drankje? Zin om je buren weer eens te zien? Aanstaande zondag kan dat!

Het bestuur van Wijkvereniging Overhoeks organiseert op zondag 20 december vanaf 15.30 uur een Kerstborrel in het... Read More »

Actueel

Lenteborrel & afscheid van (mede)oprichter wijkvereniging Marcel Oomen

Zondag 22 april is er in het Atrium van ClinkNOORD, voor alle bewoners (jong en oud) van Overhoeks, een gezellige borrel. Een goede gelegenheid...

Uitnodiging 6e Algemene ledenvergadering

Het bestuur van Wijkvereniging Overhoeks nodigt de leden uit tot het bijwonen van de zesde jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op zondag 22 april a.s.

Zondag 28 januari Nieuwjaarsborrel

Beste bewoners van Overhoeks

Op zondag 28 januari, 15:00 – 17:00, organiseert de Wijkvereniging Overhoeks haar nieuwjaarsborrel in de Tolhuistuin in de ruimte aan de...