Samen koken, eten en een voorstelling ‘De Koningin van de Voedselbank’


Posted on januari 14th, by Wijkvereniging Overhoeks in Nieuws, Omgeving Overhoeks. No Comments

Samen koken, eten en een voorstelling ‘De Koningin van de Voedselbank’

Amsterdam is onze stad. Een mooie stad, maar ook een verwaande rotstad. Een stad waar we verschrikkelijk veel van houden. Uit die stad halen we onze verhalen. Dit keer hebben we ons laten inspireren door de verhalen en levens van bewoners in Noord voor ‘De Koningin van de Voedselbank’. We zien jullie graag bij de pilot van de voorstelling (inclusief diner!) waarbij je een unieke inkijk krijgt in een wereld die dichterbij en herkenbaarder is dan je denkt.

Het verhaal

Lenie neemt afscheid van de voedselbank en Joop is eindelijk uit de schuldsanering. Na jaren op een houtje bijten neemt hij nu het stokje over van onze Lenie. Dat moet natuurlijk gevierd worden met vrienden, familie en cliënten van de voedselbank. Dat doen ze met een diner, de beste koks toveren een heerlijk buffet. Ook jij bent van harte uitgenodigd! Terwijl je samen de bus met de spullen uitlaadt, helpt koken, aan de lange tafel schuift spelen de verhalen zich om je heen af. Feest je mee?
Dresscode is feestelijk!

Met

Rogier Schippers, Daphne Gakes, Leon de Waal, Saskia Huybrechtse en spelers Thea, Teddy, Anna, Jeremy, Carmelita, Lenie, Irma, Barend, Ifrah, Fred en figuranten | Operazanger Wim Beerman, de koren Overhoekskoor, IJgenwijze Noot & Noord Zingt | Speciale gastkoks | Culinair advies – Donald Keeping | Concept, tekst en regie – Saskia Huybrechtse | Regieassistent – Leon de Waal | Dramaturgie – Marijn van der Jagt | Kostuums – Status NL ism Regina Rorije | Fotografie – Julien Sunyé + Jonna Buinsma

Pilot

zondag 4 februari 2018
zondag 11 februari 2018
zondag 15 februari 2018
Voorstelling inclusief diner Aanvang 18.00 uur (einde 20:30 uur)

Locatie

ZAMEN, Zamenhofstraat 150, 1022 AG Amsterdam
(gratis parkeren, goed bereikbaar met bus 32,33 en 38, Pont over het IJ: vanuit Oost Azartplein, pont richting Zamenhofstraat)
http://expocafezamen.nl/

Tickets

Tickets (inclusief diner) € 20,- / korting CJP/Stadspas € 15,- (ex € 1,50 servicekosten per bestelling)
Online te koop via https://www.cangotickets.com/parelsvoordezwijnen/ en (indien nog beschikbaar) bij ZAMEN op de avond zelf.

MAXIMAAL 50 KAARTEN PER VOORSTELLING
TIP Koop een extra steunkaartje voor een ander!

Voorstellingen april 2018

Locaties en data volgen.

Geef je reactieActueel

Lenteborrel & afscheid van (mede)oprichter wijkvereniging Marcel Oomen

Zondag 22 april is er in het Atrium van ClinkNOORD, voor alle bewoners (jong en oud) van Overhoeks, een gezellige borrel. Een goede gelegenheid...

Uitnodiging 6e Algemene ledenvergadering

Het bestuur van Wijkvereniging Overhoeks nodigt de leden uit tot het bijwonen van de zesde jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op zondag 22 april a.s.

Gerelateerd
Zondag 28 januari Nieuwjaarsborrel

Beste bewoners van Overhoeks

Op zondag 28 januari, 15:00 – 17:00, organiseert de Wijkvereniging Overhoeks haar nieuwjaarsborrel in de Tolhuistuin in de ruimte aan de...